Jag ska få en till son =o)

Jag har varit social idag =) Heeela dagen har jag fått träffa människor. Detta har inte hänt på över en månad!

Det började imorse med ett besök på hud och överläkaren som inte alls tyckte det var vettigt att gå runt o se ut som jag gör nu på huden,,,, HELA kroppen är totalt avskavd nu och jag ska under resten av graviditeten få vara sjukskriven och endast rå om mig själv. Detta är första gången i mitt liv jag överhuvudtaget är med om detta och jag tycker banne mig jag är värd lite omsorg!
Oljebad i massor ska det bli, solande är ett måste och mycket vila. Så ser mina närmsta 4 månader ut.

Efter Hudbesöket knallade jag ner till Friskis och hälsade på kansliet en svän. Favoriterna var där och Roger bjöd i vanlig ordning på repliker som kan få en död studsa ur kistan =) Definitivt min humor!

Kl 13 var det till att knalla upp till sjukhuset igen för ett besök hos specialistmödravården och överläkaren där. Han är den mest underbara människa man kan träffa! Så ödmjuk, humoristisk och,,, ja helt fantastisk! Har ALDRIG träffat en läkare som honom. Ultraljud blev gjort, mitt 6 sådant och det visade att bebisen var hur frisk och kry som helst. Det guppade loss ordentligt i magen, vilket jag nu redan kan känna. Fick med mig ett fint foto hem oxå på en liten snopp =) Jag ska alltså få en liten gosse till =)=)=)
Jag va helt hundra på att det skulle vara en Alva, men det bidde inte så. Det blir nog en Kid istället... Vi är allt ifrån överens om namnet, men Kid är det närmaste vi båda kommit som är OK....

Efter alla sjukhus besök bar det hemmåt för att svida om för att möta upp Arriva-folket nere på O´Learys. Bosse, Jörgen, Pontus och en massa andra småkillar har underhållt mig hela kvällen. God mat har käkats och alla utom jag har pimplat öl i mängder!
Jag har mycket lättare att umgås med karlar. De är inte så jäkla tillgjorda som många tjejer är. Raka rör, rätt igenom, det gillar jag! Jörgen är min favorit, utan tvekan!

Jag har haft en kanon kväll! tja, hela dagen har varit skit bra! Fy vad jag har saknat mänsklig kontakt, ni kan inte ana!
Har snackat med läkarna och nu i veckan ska jag börja träna igen så smått.... Ingen hårdträning som förut utan en light modell.... Jag blir knäpp i huvudet om jag måste gå längre utan att få röra på mig!

Jag har saknat min träning så det är galet!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0