inte mycke............

Alldeles för tidigt sitter jag vid datorn. Är så trött jag håller på att få en brytning! # dagas arbetande väntar sedan är det 5 ljuuuuvliga ledighetsdagar =)

Tömde min mobil igår på fotto från blandannat Ulf Lundells utställning i Stenestad som givetvis jag o Sus kollade in.. Min Fantastiska jycke fick sig ett bad nu i veckan, givetvis förevigat på bild =)








 Mer än så fick ni inte smaka på........

X-dirt står i min hall....

Passet imorse gick hyffsat. Trött som en gnu knallade jag iväg till Friskis vid 8.30 och körde en timmes Cirkelgym. Dom är underbara motionärerna som kommer varje pass och kämpar till tusen!

Jag och Chris har idag varit på cykeljakt. Danny fick en ny cykel av mig i födelsedagspresent men jag har inte haft tid eller ork att hämta hem ngn. Kalla mig dålig mamma, men så är det. Jag är lat!
En svart historia blev det till slut från biltema.... Han är inte så rädd om sina saker och då vill jag minsann inte lägga ut mer pengar än nödvändigt. Är alla tonåringar vårdslösa med sina saker eller är det bara min unge?? Jag är INTE gjord till att vara tonårsmamma har jag kommit på. När han var yngre va han mer tacksam för allt han fick, inte alls som nu. ¨Hoppas det växer bort!
Snygg va den iaf,,,, cykeln jag köpte alltså =) Skulle själv lätt kunna tänka mig ha en likadan!








Thaimat gled fint ner i både min och Chris kropp efter shoppingrundan.... Vi är inte bra för varandra! Jag har gått upp i vikt, likasså han de sista månaderna. Inte bra! Nu är det skärpning som gäller. Powerwalk med jycken var dag är ett måste,,, men inte idag,,,, tar det imorgon ;)


trött, så trött..........

Har varit så trött idag så det är inte klokt! Jag har gjort exakt ingenting. Inte varit ute med hunden, inte rört mig nämvärt, inte ens klätt på mig. Danny har fått slita kan ni tro! Som tack för hjälpen får han givetvis pengar, vilket inte en 14 åring tackar nej till =)
Vet inte om kroppen vill vila sig lite för att läka ihop lite till och att jag antagligen har förlite av ngt i kroppen för tillfället.... Det blir ju så,,, såren snor energin från övriga "mig". För övrigt mår jag prima =) har laddat upp med massa grönsaker och frukt samt brustabletter av alla dess slag som ska intagas denna vecka i hopp om att bli pigg & glad igen.
När vi ändå är inne på sår så kan jag ju glatt säga att jag är nöjd med utvecklingen =) Min hud läker på förfullt. Hade jag inte klämt vänstra ringfingret i en dum rullstol i Fredags hade händerna varit totalt blåsfria. Ärren på benen är fortfarande inte vackra, armarna är inte sårfria men inte heller så såriga att jag stör mig. HELT sårfri kommer jag ju aldrig att bli oavsett vad jag än gör. Jag begär inte förmycket =)
Fötterna! O mina fötter är fantastiska. Har aldrig varit så bra i hela mitt liv! Nu skulle jag lätt kunna springa den där dumma milen! Näsan är fortfarande ett stort sår, (mycket vackert!!) och halsen kanske inte är helt läkt än, men det funkar. Jag ser mänsklig ut och det är huvudsaken!
Har jag sagt att EB är en pisssjukdom??? Det värsta är att jag egentligen inte alls tänker eller bryr mig om att jag har den.... Det är bara vid "inspektionerna" som måste göras dagligen som jag tänker på att jag är som en ruggig gammal trasmatta. Med "inspektioner" menar jag att jag går igenom hela min kropp (huden alltså) för att hålla någolunda koll på infektioner och dyl, samt lägga om mig vid behov.

Jag läser bloggar varjedag där föräldrar till barn med EB iprincip varje dag "pratar" om omläggningsprocedurer. Jag lägger bara om mig vid skav, typ på sår som skaver vid klädsömmer osv... aldrig annars.... Inte Malin heller kom vi underfull med över ett telefonsamtal häromdagen. Föräldrar till sjuka barn verkar ha det hundra gånger jobbigare än vad vi som är sjuka har! På fullt allvar alltså! Är väldigt glad att Danny är frisk... jag hade nog blivit tokig annars!


Imorgon bitti är det Cirkelgym som gäller, hur jag nu ska orka, sedan är planerna att vi ska köra och köpa ny cykel till Danny. Nu kallar dock kudden, orkar inte hålla de blå vakna längre! Natti natti =)









HELSINGBORG SM-GULD 25/9-20011

En STOR dag för Helsingborg!! Svenska mästare. STORT!



"Där är stigen du trampade upp
Somrarna för längesen
Där är kullen stans största topp
Där nedanför står din bästa vän


Där är ståplats där du stod med din pappa
Där är din första fotboll som du aldrig skulle tappa
Där är grusplanen där allting rullade snett
Det här är den vackraste staden du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå


Där är skolgården du släpade dig över
Där du duckade för hårda ord
Den röda tröjan är allt du behöver
Du somnade med den på ditt nattduksbord

Varje match varje mål varje seger
Är ström i ditt hjärta och du känner att du lever

Allt i balans så rakt och rätt
Det här är den vackraste fotbollsplan du sett


Kom så målar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå

Låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro
Låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation
Jag viskar det i örat på min sovande son
glöm aldrig bort var du kommer ifrån
Glöm aldrig bort all glädje och all sorg
Glöm aldrig rött och blått och Helsingborg"




Jag mår bra! o det va inte igår......


Den sista veckan har varit den bästa på länge! Jag och Chris har haft roligare än ever och Rhapsody in rock med Sus, mossan och Cally var lyckat =) Är ledig nu tills på Onsdag, bara det är ju underbart!!

Idag har jag och Chris varit på Hillesgården och ätit lunch. Visste inte vad jag skulle ge honom i 49-årspresent så det fick bli en tur till Hillesgården på min bekostnad. Jag hade aldrig varit där förut och jag blev inte besviken! Alla var supertrevliga och atmosfären var harmonisk. Aporna var jätte söta! Lägger in lite bilder här nedan.
http://www.hillesgarden.se/




Hjälpte även Chris kasta sin gamla soffa.... inte helt mysig kan jag ju säga...




Chris är fin och han har funnist i mitt liv nu i många år, som vän. Det har utvecklats och jag är fruktansvärt glá i honom.... så mycket kan jag säga om vår relation i nuläget.


Lite apor =)






Visst e han söt! Lite sorgligt är det dock att han sitter bakom galler....



Plutt =)



Mossan i svart och Cally i blått på Rhapsody in rock.


Det var allt för idag =)

Lady in red...

Jag har förälskat mig igen.... i ett par Reebok skor.... Röda o vackra stod dom där inne på Intersport och bönade o bad mig att ta med mig dem hem... Exakt så gick det till!..... Nu är de tryggt hemma på rätt adress och de har idag även fått vara med på ett Cirkelfyspass =)








Snart är det dags att knalla till jobb igen. Kvällstur denna veckan,,, ganska glassigt om jag ska vara ärlig. Är dock ledig imorgon. Jag, Sus, hennes mossa Cally och min mossa sak kolla på Rhapsody in Rock i Ängelholm.



 När man jobbar som jag gör, sitter i en bil ca 13 timmar i sträck så hinner man tänka mer än vad är nyttigt för en.... Musik är ett måste när man kör! Min favorit låt för tillfället är Joe Cocker - What are you doing whit a fool like me. Fantastisk röst, fantastisk kärlekssång! Precis så kan jag göra--- ligga o titta på den håriga mannen brevid mig o kärleken håller på att spränga bröstkorgen på mig, och undra -varför är du med mig?, hur kan jag vara den lyckligt lottade??......


"Inte mycket händer här som inte redan har hänt"....

.... precis så är det...  Dagarna bara rullar på i samma visa som alltid. jobb, jobb o mer jobb. Körs det inte taxi så görs det naglar o görs det inte naglar så hittar man Mia i badet med massaoljor o tjafs. Kroppen har gjort en helvändning o börjar bli fungerandeigen. Ärren är inte o tala om bara, men dem kan jag leva med! så länge jag slipper kliande sår.

Idag, efter jag har jobbat massa timmar ska vi ha litet kallas för min lilla Prins som på Måndag fyller 14 år... Fattar ni!! 14 år! Hur gick detta till?? Nyss satt han i vasken o plaskade med vatten undertiden jag stod brevid o fixade käk. Nyss ville han alltid sitta hos sin mamma o gosa, nu får man inte vara 2 meter nära honom. När man kommer hem från jobb undrar han hur länge jag måste vara hemma....!...  E det så det är att vara tonårsmamma?? då måste jag erkänna att jag inte är riktigt berredd på det!

Va och tränade igår btw... Har jag sagt förut hur mycket jag ääääälskar att träna?! Stod på Crosstrainern i över en timme med slutna ögon och kände hur alla musklerna i min kropp fick sammarbeta. Alla problem, alla tankar bara försvann från mitt huvud. Det var bara jag, mina muskler och Uffe Lundell (som givetvis va i hörluranra!) som existerade. FANTASTISKT! Styrkan gick sådär... Min vänstra handled börjar lägga av o jag kan inte lyfta för tungt med den....

Nu kallar jobb =/ Bye bye


inget o göra....

En minirast igen. Denna gången i Landskrona. sitter här i skruttibangbang o lyssnar på Bantit Rock, världens bästa radiokanal!
Skulle kört ett äldre par till Lund men dom började tjafsa om att det var fel bil. Dom ville ha en gul buss istället. sorry, beställ en ny bil då... Inte bara på tåget man träffar sura o otrevliga människor. Jag har dåligt tålamod privat men när jag jobbar har jag av ngn märklig anledning ett tålamod till tusen. Märkligt....
Nu ska jag fortsätta göra ingenting :-)

liten rast på jobb

första blogginlägget från min nya mobil jag ännu inte förstår mig på. Att hålla på med enna är en hel vetenskap!
Just nu befinner jag mig i Åstorp o inväntar de kunder jag ska hämta kl 12.18.  Jobb,jobb ,jobb som vanligt...  Är glad att jag har ett jobb men hade hellre varit o tränat just nu.
Blev utbjuden på dejt igår,,, på riktigt alltså. Kul men synd att man går o trånar efter Chris som inte vet vart han har arslet.
"Kärleken är en tokig idiot"..... så sant så. Vi va på bio i Fredags, jag o Chris, förresten... Apornas planet blev det. skit bra! Kan starkt rekomendera den.!
Nu va denna vilan slut. bye sålänge...

Xperia och Lundell =o)

Ledig hela veckan! Hur skönt som helst. "Man måste jobba ihjäl sig för att kunna köpa ihjäl sig - kan det ha varit Uffe som sa så, tro?

Jag köpte ny mobil i Måndags. Fattar INGENTING! Sicken vetenskap. Har fått byta tbx till min gamla flrea gånger bara för att kunna "fixa" lite grejer som jag ännu inte har ngn aning om hur jag gör i den nya. Efter nästan 10 år har jag alltså brytit upp med Samsung för att starta ett nytt mobiltliv med Sony Ericsson =)



Denna vecka har börjat kanon! Först ny mobil och igår kom Chris och överraskade med massa Lundellskivor! Blev så glad ni anar inte! 12st LP-skivor i kanonskick =)


Till ngt lite tråkigare... Coreutbildningen blev inställd. Jenny och jag SUCKAR högt!Vi både verkligen behövde denna utbildningen. Ibland känns det som man står o stampar. "vingarna vill upp med fötterna har fastat i en sugande lera". Vad gör man nu istället då? Jag brukar alltid ha ett ess i bakfickan, ifallifall, men jag tömde fickorna för ett tag sedan och tänkte att jag skulle sluta tänka så mycket o bara va.... Ett mycket dumt beslut nu, känner jag ;)



Min dumma hud - - - Klorinbaden har fått bort de mesta infektionerna. Såren är helt OK i (EB-mått). Ärren efter de senaste året är dock inte att leka med. Lyckas jag sola bort 50% så ska jag vara jävligt glad! Just nu är jag prickig. o med prickig menar jag verkligen prickig! Jag får färg bara jag visar mig utanför dörren, halvt neger när jag pressar i solen, o med vita pinmentfläckar överallt blir denna kontrasen enorm. Vintern ska alltså gå i solens tecken. Solareit här på hörnan kommer att göra en förmögenhet på mig!


 Ikväll är det dags för CG. Jag hoppar in för Jenny som har annat för sig. Blandade känslor faktist. Förväntar mig konflikter, hoppas på lugn o ro.... Att hålla CG är kul för det mesta, det är bara en handfull människor som gnäller o gnäller o gnäller lite till för ALLT! Tiderna, att man tar upp plats, inget chema sitter på tavlan, ljudet, ja, you name it! Hoppas att alla gnälljönnsar ligger hemma på soffan o muttrar ikväll så jag kan få ett bra pass =)

2/9

Jag måste va riktigt blåst! Satt o snackade igår med en annan förare om körtider. Jag har ju gjort helt fel! Min tidbok är ju hur olaglig som helst. Ingen ordning alls! Detta borde jag kunna som läser logistik på högskolenivå! Skäms på mig! Gör om, gör rätt!

Va och solade igår igen. Kroppen sammarbetar än sålänge och jag börjar mer o mer se ut som en människa. Näsan är dock en historia för sig själv... kan inte begripa varför jag alltid ska göra illa just den kroppsdelen. Att ha en näsa med stort öppet sår är inte direkt vackert och definitivt svårt att dölja. Skit samma, bara övriga kroppen börjar vakna upp nu o läka ihop så e jag nöjd =) Träningsvärk till tusen efter Onsdagens hårda träning har nu även intagit min kropp. Fantastisk kännsla! Nu mår jag gott =)

Biljetterna till Amsterdam är bokade. Jag och Malin drar till Holland för att vara med på Debra Internationell Care Congress 2011. Så spännande så =)


Nu ska vi köra taxi, bye bye

RSS 2.0