30/7

Festivalen i Helsingborg är över för detta året. En dag fick jag strosa runt i folkvimmlet och njuta av musik, matlukten och alla festivalglada människor. De andra dagarna jobbade jag. Inte kul o va taxiförare när det är jippo o stan kan jag lungt konstatera. Arbetsveckan har tagit på krafterna.
Infektionen i kroppen vägrar ge med sig (trots all sprit jag drack igår(!)) Det där jävla kliandet får mig att bli tokig! Jag har sagt det förrut tusen gånger men ni kan inte ana HUR jävligt det är när det kliar ÖVERALLT på kroppen samtidigt och man har endast två händer och inga naglar(som tur e!) som "mättar" klådan. Tavegylen hjälper knappt längre. ca 3-4 piller på en gång behövs för att det ska lätta lite. Normalt? noop. Skit att man inte kan ta annat. De starkare pillerna gör ju att man blir rent knäpp i roten. Gå i dimma är inget för mig. Får panikkänslor av att inte ha kontroll över mig själv. En vecka i spanien! Sol, saltvatten, olivolja och en bra bok, det är vad som hade behövts nu! Ska bestämt önska mig det av tomten =)

Idag har det varit en sån där dag som aldrig blivit ngn dag. Jag har gått runt i dimma efter gårdagens spritintag. Nej, jag va inte full! Det händer typ, inte ofta jag blir det. Som sagt, jag vill ha kontroll över mig själv.
Sus jag o hennes gubbe gjorde stan, lungt och sansat. Träffade inte överdrivet många "kändisar" ute,,, kanske va dom redan helt slut efter 2 dagars festande och gjorde det enda rätta o stannade hemma i soffan framför tvn. Att det spöregnade igår kan oxå varit en orsak till det låga deltagandet. Vi va blöta som få. Jag i en vit tröja tunn tröja.... behöver jag säga mer?
Chris mötte jag upp vid slutet av kvällen i 60-talstältet och tog en promenix med honom hem till mig. Som vanligt eldiga disskusioner, lite tjaffs och några kilo skratt.


Nu väntar jag på att klockan ska gå. Danny skar sig tydligen igår på ngt och har värsta jacket i benet. Hans farmor hade bara satt plåster på såret.(!) Kanon! Vem som helst kan se att det behövs sys, eller iaf klistras/tejpas ihop! Frågan e om det är försent nu att sy ihop det? Snyggt ärr han kommer att få.
Lite smått irriterande att ingen ringde o berättade det för mig igår. Ibland undrar jag hur människor tänker......
Iaf så fick vi en tid idag 15.15 hos en akutläkare.

Mer har jag faktiskt inte att berätta........ Helt off....

Långt bort, långt högt i det blå =)

Hemskt d här med Oslo och alla döda. Lika hemskt att Amy W är död. Men seriöst, måste man tjata ut allt? Jag orkar inte hör på skitiet längre. Jag riktigt känner hur nedstämd jag blir av att höra om de döda om o  om igen. Det är fruktansvärt, men nu släpper jag det och lever vidare!

Jenny och jag va på Väla i,,,,,,,,,, ja när fan va d??? Jag jobbar så mycket att jag tappar bort dagarna! Tror det va i torsdags,,,,, eller Fredag??? Skit samma... Köpte nya dojor iaf =) Reebook givetvis, mitt favoritmärke! Fantastiska skor. Man "flyyyyger" fram. Inget skav (får jag aldrig av Reebook!) och lagom spejsade. Man ska inte vara som alla andra ;) Måste sticka ut ur mängden lite =)


Så jäkla coola!!



Många är på mig nu om att jag borde sjukskriva mig och läka ihop. JAG VILL INTE!!! JAG KAN INTE! Försäkringskassan bara försvårar ens liv och man mår sämre. Det är vad som händer om man sjukskriver sig. Bättre att bita ihop och rida ut stormen. Jobbet jag har nu trivs jag faktiskt på nu. Trevliga människor för det mesta och intressanta livsöden. Det är bara tiderna..... o är man ny så får man oftast ta barskrapet, eller hur! Allt blir nog bättre sedan. Sjukskriver jag mig så blir jag kanske av med jobbet..... Det vill jag ju faktiskt inte.
Min hud får fan inte ta över mitt liv än!! Jag är inte berredd på det... Inte riktigt än...

....Vad jag däremot hade behövt är en veckas semester. Har inte haft ngn semseter sedan 2002 då jag o Pellinen va på Kreta.... Många ser det som en självklarhet att ha semester varje år, jag har aldrig kunnat det då jag alltid haft mer än ett arbete. På mina semesterdagar har jag fått arbeta på andra ställen, eller utnyttjat de dagarna om året jag verkligen inte kunnat ta mig ur sängen, alltså när huden varit i så dåligt skick att jag fått bekänna mig besegrad. Så ni förstår,,,, en veckas semester och inte behöva göra någonting (jo tränat givetvis!)hade varit som en dröm för mig nu! Har en dröm om att kunna få åka på en träningsresa! Förena nytta med nöje =)

Kanske om ngt år eller två kan jag få min semester =) o kanske kan jag ha sparat ihop så mycket att Danny skulle kunna åka med mig... Vi har aldrig gjort ngt ihop, jag och min prins.....

Oj va melankoliskt inlägg det blev.... inte meningen...

Chris,,,,,, vill inte prata om det ;)


Ni bara MÅSTE lyssna på detta inlägg!! Thorsten Flinck tolkar Totta! Fantastiskt bra text! Love Thorsten!




 


Bra dag =)

Fantastiskt bra dag igår! Resan till Götet gick som en dans. Lundell i högtalarna och två trevliga karlar i baksätet. När Karlarna väl var avlämnade på Sahlgrenska så stack jag in till Nordstan och florerade runt. Storstad - I love it! Lugnt o stilla rotade jag igenom varje affär, köpte dock bara en the-sil från INDISKA.
Lunch intogs på Pasta Preggo tillsammans med en bra bok jag idagarna har börjat bläddra mig igenom =) Underbart att bara få vara helt själv, med sig själv =)
Väl hemma i HBG igenstack jag o Krabban ut o la oss ensamma på industriområdet och bara slappade hela kvällen. Maggan va givetvis med =)

Lugn o skön dag!

Lite bilder =)
Krabban...




Min underbara lilla Maggan!




Mindre smickrande bild på mig...... KÄRLEK!



Min nya The-sil =)




Inte bästa utsikten, men det funkar =)


18/7

Fick igår bekräftat att jag haft rätt hela tiden! Mitt X har fuffat rundor i helt fel fluffområden! Jag visste det hela tiden! O varför har jag efter 2 år inte släppt det? För att jag inte kan släppa ngt. Min lilla djävul sitter ständigt på min högra sida och påminner mig om allt skit som hänt! Han piggar mig med sitt horn hela tiden, så såret aldrig får chans att läka ihop riktigt. Onormalt? det må så vara men det är så jag är.
Igår gav jag mig själv tillåtelse att irritera mig duktikt över vad som hände med den dära "läskeblaskan". Idag är det färdigt. Irritationen är borta. Bara att gilla läget liksom och hoppas att jag har bättre samvete än vad han har.

Sus o jag drog en raggarrunda på stan igår. Som old times käkade vi på vår favvepizzeria oxå =) Skönt! Sus är inte bara min bästa vän, hon är min bättre hälft och uppenbarligen fungerar jag inte riktigt utan henne. Om man måste ha en själsfrände så hittade jag min för 14 år sedan...

Just nu sitter jag hemma, på arbetstid =) Jag väntar på en körning till Götet. Långkörningar e aldrig fel! Bra musik i bilen och en trevlig kund, sen kan jag köra till månen om dom så vill ;)

Längtar så till Torsdag då jag kan träna igen! Kroppen skriiiiiker efter att få röra på sig! Jenny ska ha steppass på Torsdag,,, ska man försöka kanske? Den enda inne i salen som kommer att var lite malplacerad, det kan jag redan nu skriva under på.

Chris...... fortsättning förljer,,,,, troligtvis inte,,,,

Ett andetag... var dag...

ÄNTLIGEN hemma! Nästan 14 timmar arbete blev det idag. Passade på att sola solarium nu innan jag stack hem,,, man måste ju få va lite brun nu när det är sommar och solen bara behagar visa sig när jag inte är ledig... Dålig taijming tycker jag!

Igår va det full rulle. Jag och Chris va på IKEA. Spännande värre. Som vanligt ville vi kika på olika saker, på olika ställen, dock i samma varuhus (!). Finmidda bestående av 2 korvar bjöds det på från Chris sida. Jo, jag tackar =) Lingondricka till oxå....
Vi är rörande överrens om att vi inte är överrens.,,, praktiskt taget gifta.
Dörrar till min garderob i hallen blev inköpt. Har inte hunnit få upp dom än men som allt annat i mitt stökiga, halvfärdiga hem så kan de vänta.

Film + Thai-käk på kvällen. Inga konstigheter. Skillnaden är väl att mitt hjärta är krossat.... eller ngt.... Blir inte klok på honom heller om jag ska vara ärlig. Han e här jämt! Ändå så är allt så rörigt... eller det är bara i min hjärna det är som ett tivoli..... Karlar är skit! det har jag alltid sagt. 


Har inte tränat sedan i Måndags. Börjar få abstinens. Ska önska mig högsta vinsten på lotto, av tomten, så jag slipper jobba och kan träna hela dagarna =)


Måste lägga in en länk till en video på Andreas (som jag träffade för många år sedan) när han spelar "utan dina andetag. Så fantastiskt vackert! Riktigt rörd... Lyssna o njut! Vacker karl, vacker röst, vacker låt =)


inte mycket händer här....

Har inge roligt att berätta..... Anna va här och gjorde sina naglar. Silverglitter blidde det denna gången.
Jag har städat, letat efter solen som tycks ha försvunnit... Bara regn hela dagen idag oxå, suck.

Emelie kom förbi en lite runda och snackade lite "tjej"snack =) Emelie är grannungen, alltså. En snoris på 16 som hängt inne hos mig sedan hon va liten 4-årig fis ;) Hon är som en liten plastdotter för mig. känns lite märkligt att ha moderskänslor för ngn som är så gammal! eller vänta nu,,,,, Det är ju JAG som är gammal! suck. Har man ingen mamma inärheten så tar man det näst bästa o detta fallet har väl jag varit den nästbästa "mossa" hon kunnat hitta =) Hon är en fin tös, Emelie. Jag hoppas jag haft ngn positiv inverkan på henne under åren =)


Har pratat med Chris idag...... still misses him....

Filmtittande har det oxå blivit. The king's speech. Mycket bra! Gillar såna där filmer som har en mening och som får en att tänka till, det där lilla extra.

Sömnpillerna börjar nu verka,,, helt groggig, så natti natti allihop och be, snälla be för mig att jag inte ska riva upp mig inatt, please! =O)

Women in the mirror..

Min lilla prins har åkt till min kusin Johanna, vilket betyder att jag är helt själv hemma. En märklig känsla. Känner mig helt övergiven. Jag fungerar inte utan min son. Hur ska det gå när han flyttar hemifrån?

Igårkväll invigde jag och Krabban vår "gunga" för detta året. Vi låg o snicksnackade om allt o ingenting hela kvällen. Mysigt som alltid! Mycke snack om mitt hjärtebesvär blev det... Tänk att man är så dum så man går på nitar om o om igen. att man aldrig lär sig. Ju äldre man blir ju svårare blir allting tycker jag. Man gör saker så otroligt komplicerade, när det kunde varit så enkelt... " Det är så enkelt, så enkelt men vi gör det så svårt, vi två" sjunger Lundell... Som vanligt kan han sätta orden perfekt på mina tankar...

Har inte varit o tränat sedan i Måndags. Träningsvärk till tusen i benen. Kan knappt gå! Jag saknar Friskis men just nu är det så rörigt allting. Det snackas ( jag är inräknad!!) det tisslas (även här är jag inräknad) och det grymtas (me too) för mycket. Glada miner vill man ha, vilket jag själv inte varit delaktig i att skapa de senaste tiden. Man hör så mycket skit, från så många hela tiden att man rycks med i möget. Jag tycker o tänker så mycket, både bra o dåliga saker men det bästa är nog att inte alls bry sig... Jag har alltid lärt mig att man måste aggera för att kunna förändra. Funkar sisådär för mig. Mina ideer blir framförda, ingen bryr sig. Ska rannsaka mig själv och hur jag framför saker, har jag bestämt. Kanske blir bättre då... Hoppas på att andra människor i min närhet gör det samma....!
Många instruktörer drar sig till andra gym. Jag borde oxå göra det samma men jag har för tillfället för dåligt självförtroende för att sälja mig själv. På Friskis känner jag mig hemma. Motionärerna känner mig och jag behöver inte ha prestationsångest. Jag älskar att leda pass! Jag älskar att träna!

Min hud............. Fan... Jag har kliat sönder mig igen. Högra låret är inte vackert! Kortison-kuren har slått tbx. Vet inte vad jag ska göra för att få fason på mig själv igen. Det här jävla kliandet får mig att bli tokig! Nu när jag varit ledig från jobb har jag knaprat kliepiller så in i norden! Hög som ett höghus! Inte ens det hjälper,,,, jag river ändå... Tillomed sömnpillerna är som godis. Jag vaknar flera gånger per natt o river som en idiot! Hur fan är det möjligt? Pisssjukdom! Hur ska ngn kunna tycka om den här trasiga skinntrasan till kropp? jag hade inte velat ha ngn som ser ut som jag gör! Insidan som räknas?! njae,,, ngn gräns på utsidan får det fan finnas... Jag är ingen vacker pjäs....



Alla som varit med mig sedan barnsben vet om att jag alltid varit helt galen i Michael Jackson. "Man in the mirror" är min favoritlåt än i dag. Han säger i den låten att vill man förändra ngt så måste man börja med sig själv. Jag gör det nu! Jag hoppas allting runtomkring mig blir lugnare om jag själv låter lugnet komma till mig---


I'm starting whit the women in the mirror....





Linda får nya naglar =)

Gjorde naglar på Linda igår. Alltid lika roligt när hon kommer =)
Värsta utväxten när hon kom på mina favvo naglar. Så snygg så det finns inte den där rosa gelen!

Så här såg dom ut innan......




Så här efter....








Så söt såå =)



Ungar borde förbjudas!

Jag har tränat step! Med Jenny =) Hon är ju instruktör av världsklass och jag en joker med trasiga kläder..... Hon var otroligt tålmodig med mig och mina felplacerade steg. Höger, vänster, foten framför den andra o SNURR... fy fan va svårt... men jag ska klara av det,,,, du får stå ut med mig Jenny ;)
Lite styrka på gymmet blev det oxå. Den biten klarar jag! och jäkligt bra oxå om jag får vara så skrytsam o sägga det själv ;) Har gymmat sedan urminnes tider så märkligt vore annars...

Efter de fantastiskt roliga träningstimmarna med Jenny bar det ner till Norra hamnen och EH för en fika. Vi flydde från uteserverinegn till hamnkanten. Ungar överrallt! Varför tar man med sig gnälliga barn ut till fik för?? Värsta jag vet när man bara vill koppla av. Jag tog aldrig med min unge ut på det viset. Hade inte ens barnvagnen med till affären, bara för jag visste hur irriterande det är med barnvagnar som kör på ens hälar stup i kvarten. Särskilt nya mammor. Dom har ju fan inte lärt sig hantera en barnvagn och är livsfarliga! Nej, lämna ungarna hemma eller se till att ha så mycket vett att ni knallar hem när ungen börjar låta för mycket!! Borde finnas fik där det är förbjudet att ha med ungar! Om jag vill höra på massa ungar som skriker hade jag kunnat ta med min egen.... eller som i Jennys fall, hon hade kunnat åka till sitt jobb på sin lediga dag!

Oj vad jag gnäller. Men å,,,, lugn och ro,,, är det för mycket begärt?

Annars är livet på topp =) Förrutom att jag saknar Chris...........

jobbar....

Sitter på kontoret och håller reda på "Matdatan". Just nu är det inte en kotte som vill ha mat hemkört.... Har jobbat hela helgen, riktigt kul faktiskt! Börjar vänja mig med tiderna och nu när man börjar komma in i rutinerna så går allt som en dans =) Alla som jobbar här är super på alla sätt o vis! iaf dom jag träffat hitïlls. Hjälpsamma, lätta och roliga typer. Kanske är en självklarhet att ha en sådan personlighet när man jobbar inom serviceyrken förståss... Ja, man kan helt enkelt säga att jag trivs här på Taxitjänst riktigt bra. Nu är det bara att hoppas att man får fast tjänst, eller iaf vara kvar en stund till. Snacka om skönt att slippa oroa sig över hur man ska kunna få ihop pengar till sin överlevnad! Det enda jag vill nu är att få kunna leva, utan oro för vad som ska hända imorgon....

Klockan 23 ska denne Svensken knalla hem och sedan inte komma tbx till jobb förän på Lördag. 5 dagars underbar ledighet som jag ska tillbringa med att träna, träna och träna, samt göra lite naglar=)
Jenny och jag har nu på kvällen redan gjort upp planer för hur träningen ska läggas upp. Tur man har ngn som är lika träningstokig som man själv! Ser framemot träningsvärken! =)

Nu ska jag göra själ för min lön, bye bye!


Behöver ni taxi så ring 120200 ;) I'll be there in a moment...!

Galen?

Jag har en vän. Har kännt honom i många år. Han är inte som alla andra vänner. Från och med idag är han ngt annat,,, Vad kan jag inte svara på än... Vi får se...

Se hur hon kastar med håret där hon går
Livet vaknar längs hennes väg
Jag borde se åt ett annat håll
men mitt hjärta följer varje steg
Jag är en dåre som aldrig lär
Jag är en man på drift igen
Jag har levt utan lust på en bortglömd kust
Ingens man, ingens vän

Hon gör mig galen
Jag vill ha henne hos mig i natt
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen
Hon kan bli min frihet
Hon kan ta mig ut härifrån
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen

Jag har vandrat längs gränsen länge nog
En emigrant med sviktande mod
Bränd av kvinnor och gamla kontrakt
Med rastlösheten som gift i mitt blod
Hon går förbi här som en doft av hopp
som ett tåg på en nattlig station
som ett rop i en gränd från en förlorad vän
som en ny religion

Förälskelsen och frälsningen krossas
kupan, krossar glas
Dagen blir ett rus av lust
Natten brinner av stjärnextas
Du stänger dörren med ett nej
Du aktar dej, du gömmer dej
När natten kommer är hon ändå där
Vad kan du göra åt att du är kär?



Behöver jag säga att jag syns längst fram i detta klippet? Ljust hår, uppsatt och rosa scarf =) Sån helt obeskrivlig kännsla att stå där nere i publiken när han i slutet "bränner" igeång låten, som är av de bästa han gjort! Texten målar mitt liv just nu..........

Tuppen har fan inte galt än o jag e vaken..........

Nu börjar nedräkningen! Jag jobbar Tors-Sönd sedan är jag ledig Mån-Fre. Tuffa arbetspass dock, men det börjar kännas ok. Det enda som grämer mig nu är att jag inte är ledig en enda Lördag,,, På vintern gör det inget, men nu på sommaren när allting händer på Lördagarna så är det piss!

Filmen igår med Chris blev som förväntat. Jag gnällde på urkass skådespeleri, han på att jag brer ut mig. Allt som vanligt =) Lyckades bränna sönder en gryta osså när jag skulle koka pasta.... Typiskt mig! Sämsta kocken ever! Chris skakade på huvudet och käkade upp maten utan att klaga. Han börjar nog bli van ;0)

Klockan är kvart över 5... helt galet tidigt! Hör hur mina kuddar snyftar innifrån sängen....

Ha en bra dag =)

6/7-11

Vaknade imorse o hade träningsabstinens till max! Att sticka ner till Friskis och träna Outi's Cirkelfys var en självklarhet! Micke, Ingela och Matillda fanns på plats och peppningen var i toppklass =)
Ingela är en fantastisk person. Så hjärtligt snäll på ett oskyldigt sätt...

Jag skulle ta tag i hemmet sa jag igår,,,, det har jag givetvis inte gjort.... Jag placerade mitt fläsk i trädgården istället och fångade solen istället. Finns det ngt bättre än att ligga o pressa? Noop.! Bara ligga o känna hur solens strålar läker min hud, samtidigt som man sysselsätter hjärnan med att läsa en bra bok.
Min hud är sååå mycket bättre nu efter Cortisonkuren. Bara ärren som ska solas bort innan jagf kan känna mig bekväm med mig själv. Pisssjukdom!

Nu har jag egentligen inte tid med att sitta här och skriva detta då Chris är på väg hit. Filmtaijm ikväll, i vanlig ordning med gókäk o tjaffs om att jag tar för stor plats o soffan.... Vi är som vilket gammalt gift par som helst =)

Kicki va här oxå idag och fixade ordning en nagel hon lyckats bryta efter ngn timme... Bra jobbat! Du är hopplös;)
Glömde dock ta på glitter, vilket vi givetvis kom på när allt var klart. Typiskt! Min kamera är skitkass! men här kommer en bild på dom iaf. Jag är nöjd med dom, trots att den lagade mittennageln inte glittrar =)


5/7-11

Har tränat med Jenny idag. Är så skönt att ha ngn som har samma intresse som sig själv! Ingen av mina "äldre" vänner är ett dugg intresserade av träning. Nej, de ska bara ut o festa hela tiden ;)
Jenny däremot är lika skadad som jag när det gäller träning. Vi kommer liksom in i likadant "rus" av att svettas och trötta ut musklerna.
IW blev det imorse iaf och ett kanon bra spinning pass i kväll =)
Spinning är bland det roligaste jag vet! Det är den träningsform jag vet att jag kommer kunna hantera någorlunda när min kropp bestämmer sig för att sätta stop för all rörlighetsträning. Denna dumma hud..... Iaf, spinning, I LOVE IT!

Att va på Friskis idag kändes bra. En hemmatam känsla liksom =)

Nu ikväll har jag hållt på med mitt stökiga hem. Jag är helt knäckt över hur jag kunna låta det förfalla som jag gjort. Vet inte riktigt hur jag ska kunna hitta ut från denna röran. Inte kul direkt att ta med sig ngn hem. MÅSTE få tummen loss och få ordning här, innan 84an helt går under.... Behöver verkligen hjälp, men vill inte fråga ngn och har jävligt svårt för att ta emot hjälpen när den står o knackar på dörren. Ska försöka ta ett ordentligt tag imorron i hallen imorron iaf...

Har massa tankar på ngn, om ngn.... får inte ut dom från mitt huvud...

Mer har jag inte att skriva om idag,,,, over and out =)

´

Holland here i come =)

Sus och jag gjorde en klassiker igår - IKEA på en söndag, avslutandes med en krogmidda =) Just like old times =)
Mysigt!
Ulle o hans bror ringde ner oss till Norra hamnen där dom satt o drog några öl o gammeldansk. Även detta väldigt trevligt =)


Får inte riktigt grepp om den karlen,,,


Fick sms från Malin igår oxå,,,, hon o jag ska åka på den internationella kongressen för sällsynta diagnoser i Holland och representera Debra-sverige =)
Blev så glad så =o))

Kim Larsen och Nationalteatern i Trelleborg! 2/7

Igår va vi där! Kim var fantastisk som vanligt och att regnet fullkommligt öste ner över oss gjorde bara det hela lite mer minnesvärt =) Sus, jag Rickard och Ulrik va blöta som djur där vi stod i stadsparken och gungade till den fantastiska musiken.
Lite bilder kommer här =)






STORA diskussioner över hur i hela helvete man bara kan sälja folköl på en konsert!
Ulle kom efter många om o men ut till bilen och kunde hämta in 2 "riktiga" öl.
Dessa kostade honom 1 konsertbiljett på ca 300 :-....... Värt det????



Nationalteatrern









Regnet faller och vårt enda skydd var Yvesfiltar i flis... Vem va blötast tror ni???



Trots skyfall och kortslutning i lite grejer på scenen rockade "gubben" på =)




Glömde vända på korten ;)

Sus o jag genom blöta...






Gänget =)



Grabbarna packtar ihop sig! En pubrunda i Trelleborg är ett MÅSTE innan hemfärd!
Kanske inte ska berätta att vi drog en springnota oxå ;)







En bra men blöt kväll =) Jag är helt klart nöjd!


RSS 2.0