dagen innan och dagarna efter

Imorgon sticker jag till Amsterdam med Malin Netz. Det är International Epidermolysis Bullosa awareness week denna vecka och mycket händer runt om i världen för att sprida kunskap och uppmärksamma Eb. Jag däremot bara lever o det är knappt... så tack till er andra som är superangagerade!
UVIn har fortfarande inte gett med sig o jag har feber, mår illa och min mage spänner nåt så in i H-vete. Läkaren har glömt att skriva ut piller.... kanon! Ibland undrar jag om dom överhuvudtaget bryr sig vad som händer med en efter de 7 minuter de haft på sig att undersöka en...

o nämnde jag att jag pissar ner mig om jag rör mig i annat tempo än snigelfart?.............


Till ngt roligare! I Söndags tog HIF officielt hem guldet. Guldyra rådde i Helsingborg och givetvis var Föken dubbel V på plats med Jenny =) Jätte mäktigt när vi alla sjöng "Gator röda o blå" och Guldkillarna kom ner för Kärnantrapporna. Den där låten har inte bara blivit en fotbollslåt utan lite av Helsingborgs egen nationalsång. Jag är patriot och jag älskar den!




Igår va jag och Emelie i Ullared och smällde allt för mycket pengar... Märkligt att alla grejerna på Gekås skriker, ropar och ber en att man ska ta med dem hem! Vissa saker hoppar ner i kundvagnen i smyg...


Nu är klockan 7.30 och jag har en lista på "to do" saker idag. Det första som ska göras är att hoppa in i duschen och sedan åka ner till Friskis för att hålla Cirkelgym. Hur det nu ska gå med min tillfälliga inkontinens och förhöjda temperatur.
Sedan är är det pillerlösning som gäller. Det vore väl fan själv om jag måste åka till Holland utan ordentliga piller mot UVIn!
Även sådana roliga punkter som att -betala räkningar, städa dass, bädda rent, tvätta och tömma kylskåpet, står på agendan idag.



18/10

Då va man halvdöd igen då... suck... Urinvägsinfektionen jag fick för snart 2 veckor sedan har inte gett med sig trots antibiotika. Min läkta fina hud är ett minne blott. Infektion överallt och sår som kommer från ingenstans. Att Chris överhuvudtaget vill se på mig är ett under! Har jag förresten sagt att mitt hjärta sprängs av all kärlek till denna mannen?? Så är det iaf!

Igår på jobb satt jag o tänkte hela kvällen på att jag tappat alla mina mål. Jag har alltid små mål att sträva framemot. Jag hittar inte ett enda just nu. Kan det vara så att jag börjat leva i nuet, månne? Känns som jag står o stampar. Kommer ingenstans men är nöjd med livet ändå. Märklig känsla för en orolig själ som mig.

Jenny får dagens ros. Som så många gånger förut! När jag ringde halvdöd kl 8 imorse hoppade hon in o tog mitt Cirkelgym på Friskis kl 9. Det är en sorg varje gång man blir krasslig o inte kan ha sitt eget pass. Jag brinner verkligen för min träning och min instruktörsroll. Absolut det roligaste som finns!


Butterflypins

Två timmar kvar sen är det jobb som gäller heeela dagen igen. Tog ledigt igår för jag och Jenny skulle kått en Coreutbildning men den blev tyvärr instäld. Skönt va det dock att vara hemma o göra exakt ingenting! Jag sov, badade och läste hela dagen i omgångar. Underbart! O just d! jag va ju hos mossan oxå o fick finmmidda. Oj, va bortskämd jag blev =) Jag har det för bra!

Träningsvärken efter Fredagens cirkelgym har med buller o bång gjort sig hemmastad i min kropp. Totalt invalid när jag ska sätta mig eller resa mig. Fantastisk kännsla dock! Man känner sig stark fast man är så svag. Imorgon ska jag sätta mig ner på förmiddan o skissa lite på mitt träningschema för de kommande veckorna. GymMicke lovade att hjälpa mig att få till ngt vettigt på Tisdag och fylla i de luckor jag missat.
Har gått upp i vikt igen. Är så slarvig när det gäller maten och min seghet den sista tiden har gjort att jag inte orkat träna vettigt. Varken huden eller kroppen mår bra av att jag pluffsar till mig igen. Jag märker direkt på huden när jag inte fått min träning eller när jag är i ngn sorts oballans.

Snart är det EB awareness week. Tycker fortfarande det är idiotiskt den är samma tid som bröstcancergrejen!





Jag har några fjärilar (pins) kvar hemma om ni vill köpa och stödja EB föreningen. 30:- kostar de och är faktiskt väldigt söta!

Tillit en förmåga...

Har varit och tränat med Jenny idag. Cirkelfys, mitt favoritpass =) Så himla kul! Jenny, mag's o jag i ett lag, kan inte bli annat än fjanterier. Här är lite bilder från idag.


Suddig bild på mig o Jenny



Innan passet =)



Förväntasfulla motionärer.



Mona som aldrig kan va still =)



Knäböj



3dje varvet o ja,,,, jag latade mig!



Plankan... O den tomma platsen va min ja......







Mag's Jenny o jag =) Ingen ordning, ingen reda ;)






 Efter träningen gick jag och Jenny till Stinsen o käkade Lunch. Börjar bli en vana. Vi kan snart börja kalla det "träningsdater" =)
Känner mig helt ur form och MÅSTE ta tag i träningen igen. När man sitter o kör en taxibil 13 timmar/dag blir man helt knäpp i huvudet o trött i kroppen att man inte orkar knalla iväg till gymmet. Jag orkar ingenting överhuvudtaget på kvällarna. Kommer hem, duschar, knaprar lite sömnpiller o dundrar sen ner i bingen o snarkar tills det är dags att gå till jobb igen. Sicket liv man har....

Gjorde en dum grej i dag när vi va o käkade.... Ibland undrar jag verkligen hur dum jag egentligen e! Bosse, en förare kom upp o käkade med oss o då slank det ur mig, från ingenstans. Min osäkerhet vann över mig än än gång. Jag bad honom kolla upp Chris, var han befann sig på jobb, OM han befann sig på jobb, vilket han givetvis va. Inte så farligt kan tyckas men jag blev så besviken på mig själv. Jag gjorde det av gammal vana, handlade först, tänkte sen. Inte bra alls. Varför skulle han ljuga för mig om en sån fjantis sak när han aldrig förut, under alla år gjort det? "Tillit är en förmåga" säger Lundell och tydligen har jag inte den förmågan ännu... Inget mer snokande från Mias sida har jag nu lovat iaf.


fan.....

Fan mina fötter är förstörda! Har varit ute och gått med min jycke nu några kvällar i rad vilket tydligen var väldigt dumt gjort. Sträckan jag har gått består av 800 meter turoretur. Jag har alltså gått till mitt gamla arbete Yves Rocher och tbx. NU minns jag verkligen varför jag tog bilen dit alla 12 åren jag slavade under Fransmännen istället för att GÅ dit varje dag. Har hört att jag varit lat tusen gånger som tagit bilen den lilla sträckan.
Skit samma...... till saken är att JAG HAR JÄVLIGT ONT I MINA FÖTTER!!

7/10

Denna veckan som gått har varit slö till max! Jag har mått som en urvattnad gurka. Inte haft ngn ork till ngt. Sovit till midda, gått upp från sängen för att lägga mig i soffan o kolla tv hela eftermiddan, sen kom kvällen o gonatt världen. Mia har somnat runt 9 varje kväll.... Helt galet! En hel vecka åt helvete bara sådär.... Imorgon är det dags för jobb igen och det är riktigt ångestladdat. 5 dagar, 13 timmars jobb/dag har jag nu att se framemot.

Va hos läkaren idag och kollade min vänstra handled som totalt pajjat. Kan inte lyfta ngt, hålla ngt eller röra mina två yttersta fingrar. Lillfingret värker så den ligger jävligt nära en amputation! Vet inte riktigt hur jag ska göra med handledstöd då jag köpte ett svindyrt på apoteket men skavde av hela huden.... Om man ska operera handleden, hur hade man då tänkt göra med eventuell bandagering/gipsning då tro? Har inte alls tänkt på sånt här innan...

Har nu anmält mig till en fundraising i Amsterdam. Som jag längtar efter att få åka iväg till Holland! 3 veckor kvar =)

Fredagskvällen kommer att avnjutas uppe hos Chris med go mat (förhoppningsvis) samt Apornasplanet från 1968. Inte min filmsmak men,,,,,,,,

irriterad... nejdå,,,, andas, andas....

Upp o ner, ner o upp, som en jävla bergodalbana! Så ser mitt liv ut o jag är så in i H-vete trött på det. Lugn och ro, kan man få det ngn gång tro??

Efter ett löjligt litet tjafs med Chris om kanterna på skinkan samt hurvida jag drack upp juicen eller inte, lyckades jag riva sönder mitt ansikte, hals och armar, utan att överhuvudtaget vara medveten om vad jag gjorde. 2 minuter MAX tog det och nu får jag gå o läka ihop över en vecka. Så jävla onödigt och dumt. Kunde han inte hållt truten o låta ngt så fjantig bero?! Jag har en hel lista på saker på vad han gör som är irriterande men jag låter inte sånt bita sig fast i mig. Hur tråkigt blir det inte om man hela tiden går runt och letar fel på varandra oavsett om det är ens partner, vän, familj etc, etc... Jag avskyr tjafs och otrevliga miner. HARMONI, det vill jag ha i mitt liv!
Min kropp klarar inte av stress av ngn form längre. Jag går ordagrant sönder då. Klådan blir värre och det vet alla att klåda + EB = ingen bra kombination. Jag måste få en bra nattsömn, annars är det kört. Sånt här brydde man sig inte om när man va yngre. Jag iaf festade hela nätterna lång tors-Sönd och jobbade på två jobb för att reda ut mina dyra levnadsförållande. Livet lekte och jag kunde aldrig ana att dagen skulle komma då kroppen sa STOP.

Min jycke har fått en dum ovana den sista tiden och det är att väcka mig på nätterna. grrr så irriterande det är! Hon vill inget, bara ha lite klappiklapp och få komma o mysa ner sig hos mig. Gulligt kan tyckas men inte så jävla gulligt när hon gör det varje natt flera gånger! Tar man som jag sömnpiller på det så blir effekten att man känner sig bakfull. Exakt så känner jag mig nu, bakfull.. Måste få henne att sluta med detta,,,, det håller ju inte...

Jobbet kallar om en timme o jag har inte ens börjat tänka på att min kropp måste täckas av kläder.... Hej hopp...

RSS 2.0