22/9

Nu är jag trött på att höra tjatet om Sverige Demokraterna! Är själv missnöjd med resultatet men det hjälper ju inte att tjata ut problemet. De är invalda i riksdagen så nu är det bara att göra det bästa av situationen. Vi har demokrati i Sverige och sparkar man ut SD ur riksdagen är det väl inte riktigt hundra, eller?
Snälla folket,,, sluta gnälla o lev istället!

Igår på tåget hem träffade jag min gamla arbetsledare från DSB. Den snälle då alltså ;)
Alltid lika trevlig, alltid lika sjuk humor och alltid riktigt human!
Krabban mötte jag upp i stan och vi käkade en underbar midda på Harrys. Vi va dom enda som satt på uteserveringen och njut av höstsolen. Livsnjutare till max!
Vi gick sedan ner till Kungstrappan o hälsade på allkisarna. Dom blir lika förvånade varje gång ngn kommer ner o sätter sig hos dom. Gårdagen var alltså en helt vanlig bra dag =o)

Nu är det repris på gårdagen fast tidpunkten är lite senare. Malmö kallar och föreläsning i Företagsekonomi.

Information in, skit ut... Information in, skit ut... information in, skit ut... informati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


21/9

Igår trodde jag hjärnan skulle sprängas av all information jag måste trycka in i den. Företagsekonomin är egentligen inte svår men vår lärare gör den till en hel vetenskap. Han är för duktig helt enkelt och kan inte riktigt sänka sig till vår nivå. Efter en smarrig pizza med chris och massa mys med min lilla prins stängde jag av maskineriet och blundade de blå. Klockan va då 19.45, tror ni jag är utsövd nu eller?!
Klockan är snart 7 och jag ska försöka vara duktig o ta tåget ner till Malmö idag. Bilen är fan så nimmare.
Är man van vid att få betalt för att åka tåg känns det löjligt att nu behöva betala för åkturen...

Logistik here i come....

Valdag och dannys fördelsedag =)

Idag för 13 år sedan kom min lilla prins till världen. 16.24 såg han dagens ljus =)
Vi hade disco igår i lokalen brevid mig. ca 40 ungar kom o det var minst sagt liv i luckan. Mina underbara vänner kom oxå med sina ungar, mycket mycket trevligt! Jonas får guldastjärnan då han hjälpte mig o diska o hålla ordning på röran =) Patrik får silverstjärnan som aggerade lekledare och hade med sig fyrverkerier som givetvis var mycket uppskattat! Jonill o Ullis va oxå på plats o höll ordning på mig så de hade det tyngsta jobbet! Tack, allihop för hjälpen, och att ni kom =)
Dannys pappa var inte där. Skönt!

Imorse va vi o röstade, jag o min prins! Givetvis på Sossarna ;) Valvakan skrålar här i bakgrunden på tvn men jag blir så förbannad när jag ser resultaten. Hur fan tänker folk när dom lägger sin röst på SD? Det ser ut som de blåa kommer att regera de närmaste 4 åren igen och det får dom gärna göra så länge SD får så lite inflytande som möjligt i riksdagen, för det är ju vansinnigt nog ett faktum att SD kommer över 4%.
Skämms på er, alla ni som röstade på SD!!


Idag va mossan, Gunnar, Gittan o hennes Gunnar här o käkade tårta. Dannyboy va lite lissen i ögat då hans pappa inte va här som han brukar vara. Inte heller Susanne va här. Hon har inte ens ringt o grattat honom vilket är så fruktansvärt dåligt!
Tänk att ungarna ska behöva lida för att vi vuxna tryter....


Veckan som kommer kommer att gå i pluggandets tecken. En vecka kvar till första tentan i Logistik så jag ska försöka trycka in all information i denna allt för överfulla hjärna.
Therese sa ngt som var så rätt när jag snackade med henne i veckan -
"Man tänker så jävla mycket, hela tiden på allt och ingenting. Man tänker tillomed för andra, precis som man inte har nog med sina egna tankar." Visst är det så... att man har alldeles för många tankar som ständigt surrar runt i skallen på en... Måste tömma den här kupan på gammal sur honung o fylla den med gul, saftg välsmakande honung igen, dvs, inuläget logistik =)

Klockan är mycket,,,, o jag känner mig så himmla nöjd med mig själv i skrivandes stund... varför vet jag inte,,,det är bara så =o))

Insikt...

Sommaren har tagit slut och hösten har smugit sig på. Trädens löv har förvandlats från gröna till röd-gula och är på väg att falla ner till marken. På morgonen är det mörkt likaså på kvällen. Allvaret har kommit och det är dags att återgå till vardagen och ladda batterierna tills nästa sommar kommer. För visst är det så att vi lever för sommaren och har tendenser att gå i "ide" under den resterande delen av året? Sommaren som gått har varit lika betungade som underbar. Jag har bytt ut de flesta i mitt liv, en utrensning av energier, kan man kalla det så?
För första gången har jag varit sjukskriven då min kropp totalt kollapsade både fysiskt och psykiskt. "knalla rätt in i väggen" lixom... Det blev helt enkelt för mycket av allting. Gamla minnen som inte är de vackraste kom tbx till mig, blev arbetslös för första gången i mitt liv och det blev en brytning mellan mig och min "bättre hälft". Jag sörjer fortfarande min "bästa vän" men känner mig ändå tillfreds med de "nya" människorna som gjort entre i mitt liv det senaste året. Planer inför framtiden kom och gick under sommaren, inget blir som man planerar =)

Insikt är nyckelordet för mig under år 2010!

Människor runt omkring mig har konflikter med allt och alla, om allt och ingenting. Känns som jag står mitt i en motorväg o alla bilar bara rusar förbi mig. Hur orkar ni? Jag orkar inte med sånt i mitt liv och drar mig undan till min egen trygga vrå.
Med insikt menar jag att jag idag efter de senaste årets händelser verkligen vet hur jag vill leva mitt liv likaså hur jag absolut inte vill ha det, men det krävs mycket arbete från min sida... för att inte dras ner av all negativitet som florerar runt om mig. Vill skrika ut till alla "LÅT MIG VA, för fan!!" men inte ens det orkar jag göra eller känner för att slösa min energi på. Jag skiter i alla andra om jag ska vara ärlig, bryr mig inte ett dugg om ngn annan mer än om min son och mig själv.
Jag bryr mig så lite om ngn annan så jag inte ens har ngt över för ngn kärlek. Min sista kärlek fick så mycket av mig att han tömde mig totalt. Vems fel är det? självklart mitt eget. Varför tycka mer om ngn annan än dig själv? dumt, så dumt...

Jag har haft så mycket med mig själv hela sommaren att jag inte hunnit och inte heller velat skriva ngt. Nu är allt OK igen och livet rullar åter åt rätt riktning. Plugg är det som har det mesta av min focus. Transportlogistik blev det efter många om o men. Trivs jättebra! Kanon bra grupp jag kommit med och föreläsningarna är fantastiskt roliga och givande. Det enda jag gör hela dagarna är att läsa, vilket kanske inte är så stor förändring mot förut men nu har jag ett mål i siktet och en glöd som bara vill framåt!

Detta var en liten, liten uppdatering till er alla som undrat var jag tagit vägen. Ska försöka bli bättre, lovar!

Nu kallar Malmö och åter en föreläsning i - transportinriktad företagsekonomi =o))

RSS 2.0