Fan va jag älskar träning!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken nytändning! Sicken tripp! EGOTRIPP till max!!
Jag fick akut hoppa in som ledare på core passet!! wiiii va kul d va! Byta träningsform är ny inbäddat i min hjärna =)
Massa bra feedback fick jag, hur kul som helst! Fan va jag e bra! > Hur har jag överhuvudtaget övervägt att sluta som ledare?? Måste fått hjärnblödning eller nåt!!    I LOVE IT!!!!

Skolkat..... o trött på alla SJUKA människor.....

Jag har skolkat!! Hela förra veckan och denna veckan har jag varit hemma och skitit fullständigt i föreläsningarna. Inte bra, nej. Skönt, JA! Hade tenta i logistik förra Torsdagen, därför stannade jag hemma hela veckan för att ta det lugnt och plugga. Denna vecka har jag försökt få ordning på mitt hem. Började måla Dannys rum i Fredags o det orsakade kaos i hela lägenheten. Trädgården behöver oxå ett ansiktslyft innan HBG-hem tvångsförvaltar hela skiten... Massa måsten hela, hela tiden. Ingen ro, ingen vila...

Nu är det träning som gäller. Som vanligt då med andra ord. Anette har världens bästa puls-pass o det är nästintill olagligt att missa det!
Har satt ett mål för träningenn nu, hemligt fortfarande dock, men målet är satt och jag räknar med att komma dit innan jag fyller 35 =) Bättre sent än aldrig, eller hur....

Fick frågan att snacka om hur det var att växa upp med EB om två veckor....vet inte,,, jag är ju inte representabel har jag hört........ Om jag ändrar historien och tycker mer synd om mig själv och ser allt negativt kanske jag blir omtyckt, eller. Om jag säger att jag tycker det är ok att exponera sina små sjuka barn i media, kanske jag blir mer populär, eller? Man får nog ta mig som jag är. Vägen från barn till vuxen har varit kurvig och många gånger fruktansvärd, men slutar man se positivt på sig själv och bara ser en massa sår vad blir man då för person? Man ska leva efter sin personlighet, inte sina begränsningar har jag alltid sagt! Jag är Mia, inte ngn jävla sjukdom. Vill man ha ett "tyckasyndommigsjälv-historia" är jag helt fel människa att be hålla en föreläsning!!
Tycker det är synd att människor inte ser lättheten i livet... det blir fan så mycket lättare att leva då!
Framför allt händelserikare..............

RSS 2.0