Detta livet....

Fick en liten gråtattack idag på jobb. Snackade med mitt senaste X. Han är den enda som kan få mig att bli "lilla" Mia. Skönt att inte alltid vara så förnuftig och stark, särskilt inte när man känner att hela ens inre håller på att smulas sönder som en torr och dålig kaka. Va på en flyttstädning idag så dagen har inte varit genom rutten, bara rörig som vanligt från ledningens sida. Man ska skickas hit o dit, på uppdrag som e helt onödiga om man ser till hur mycket tid man har på sig. Massa ringande hela jävla tiden är det oxå, även från min sida och det stör mig duktig då man ska behöva betala för alla samtalen själv, fast de är jobbrelaterade. Jävla dårhus.

Ringde det där nya stället som jag skrev om i morse och jag fick det. Känns grymt skönt. Det är oxå städning men under ordnade förhållande. Det negativa är att det inte är heltid, vilket jag har nu. Jag kommer att förlora massa pengar i månaden på att ta detta jobbet men frågan är om det inte är värt det i längden. Jag ska försöka få ledigt ngn förmiddag o knalla in till dom för att kolla lite samt skriva papper. Vill få alla papper påskrivna innan jag säger upp mig härifrån.

Imorgon ska jag och Tessan ha loppis ute i Gunnarstorp i den lilla "tvättstugan". Jag har redan varit där ute med ett lass grejer och håller nu på så smått med att få ner lite till från vinden. Vi ska ha lokalen hela månaden så det är ingen ko på isen direkt.

Har idag oxå träffat Janne. Han va här o fikade en sväng. Danny blev överlycklig när han fick se honom. Dom har ett speciellt  förhållande de där två. Efter fikat tvingade han mig att följa med in till hans mossa. Har känt den familjen sedan jag var liten, men känns ändå lite dumt. Hans lillebror och jag har ju dock ett förflutet  som går ända tbx till jag var 15 år. Har provat från och till men det nej. Han kom oxå till sin mor och fikade, givetvis. Han e slug och jävligt uträknande den där Janne. Lillbrorsan o jag har inte snackat med varandra på nästan två år, av olika anledningar, men idag var vi mer eller mindre tvingade till d. Känns rätt bra nu efteråt faktiskt. Har tillomed sagt några ord till varandra i luren ikväll oxå.
Han tyckte jag såg sorgsen ut. He knows me to well...




Nu ska jag ta mig ett glas rödvin och försöka slappna av lite. Saknar min puff....



Har inte mycket att säga

om gårdagens arbete mer än att det var en av de värsta dagarna jag upplevt på det stället. Fruktansvärt! Vill inte mer!!!!
Det positiva igår var dock att Gittan ringde och berätta att en gammal arbetskamrat till oss båda från SJ hade pratat med sin syrra om mig. Hennes syrra är arbetsledare på en annan städfirma i stan. En seriös sådan. Hon väntade iaf på att jag skulle ringa henne =) Ska plinga sen vid 8 tiden. Visar det sig att jag har jobb där så kan ni tro jag rusar in och säger upp mig! 2 veckors uppsägning, sen slipper man det stället. Fy fan va skönt det hade vatt!
Jag bryr mig inte om att jag måste städa för att tjäna mitt levebröd, men man vill ju ha sin arbete under ordnade förhållande, lite struktur och inte som det är där jag är nu. Jag är inte rassist, men att vara ensam Svensk är heller ingen hitt. Jag hör "fuwhfäwepijfwefäjJÄWJF" hela jävla dagarna i mina öron. Frustrerande till max. Inget ont om dom som jobbar där, de är snälla och godhjärtade, det är arbetsledningen fom borde ta o ses över samt arbetsrutinerna.
Kanske är det vi Svenskar som inte klarar av den utländska mentaliteten? Jag är van vid att en arbetsledning är mer auktoritär och strukturerad än vad de är här.... Jag vet inte, jag klarar inte av det iaf, men min hyra måste betalas och socialbidrag är ett stort NO NO för mig! Fan jag hoppas jag får ngt annat i rappet! Vad som helst!

Nästa Fredag börjar jag på nagelskolan. Det blev klart igår. Oxå ngt positivt!

Mitt jympa pass gick strålande. Jag hade en ny ledare med mig och en ny värd så jag såg till att de båda fick arbeta riktigt ordentligt. Den nya ledaren skulle gå brevid mig nästa vecka oxå. Alltid kul när nya personer poppar upp sådär =) Torsdagarna är de dagar jag längtar efter hela veckan nu. Den timmen mitt jympapass varar är den enda timmen i veckan som jag kan glömma allt skit och bara leva ut, fri från grubbel.

Oj va tiden drog iväg snabbt! Måste snart sticka till dårhuset. Upptaderar om hur det gick med den andre firman ikväll =) Bye

jobbångest

Sitter nu och känner efter om jag inte är lite sjuk. Har ont ngnstans. men nä. Fan. Jag kan gå och jobba.... Stå ut, stå ut, stå ut!

Se frammåt!

inget händer........

Va inne i Bobbys lägenhet idag. Har inte ens ord som kan göra den fantastiska lägenheten rättvis! Han och hans sambo har byggt om allt. Jag hade en helt annan bild av honom. En annan bild av hur hans hem såg ut. Ibland förvånar människor en rejält. Han hade tagit universitetsexamen nr 2. eller va det bachelorexamen i arbetsvetenskap han hade tagit?? Hur som helst, han är duktigt påläst, grabben. Gratulerar!

Jobbet var som alla andra dagar,,, pest o pina. Saknar mitt jobb på tågen så det svider i kroppen.
Var på en anställningsintervju på Ullis jobb idag. Håll alla tummar ni kan så jag får det!! Gör vad som helst bara jag kommer ifrån det här jävla dårhuset jag e på nu! Har aldrig vantrivts så mycket med ngt som jag gör just nu.

Taxipluggandet går bra. Himmla massa teori som ska in i huvet, räknar med att kugga på ngt av proven. Imorgon e det en vecka kvar, sen skrivs det prov =o)

Har fortfarande inte pratat med min (fd) bättre hälft. 14 års vänskap tycks ha gått i graven. Trist, men ska man ta emot vad som helst? Känns som att börja ett helt nytt liv. Människor lär ju snart undra, vi har ju inte gjort ngt var för sig på dessa 14 åren,,,

Danny är världens bästa unge! iaf för tillfället. Han har utegångsförbud, e inne på andra veckan nu. Om han sköter sig och slavar för mig, kanske han kan gå ut i helgen. Han har duktigt varit ute och gjort ordning på framsidan av huset. Inte ett ogrås syns till! Så duktig så. Han åker o handlar utan tjat och han killar sin fantastiska mamma på ryggen hela kvällarna.
Fjäsk?? japp, and me like =o)




Jycken traskar fram o tbx o gnäller.... kanske en bra ide o knalla ut en runda med henne....

Dårhus till arbete man har....

Har nyss kommit hem från Patricia. Trött som få. Det tar på krafterna att hålla på o städa från morgon till kväll. Att städa hos Patricia e mysigt. Hon ställer alltid fram the o kakor och skriver gulliga brev =) Uppskattas!

Hela övriga dagen har jag tillbringat i Halmstad på ett bygge. Jag o Atta gnetade på ordentligt och när vi äntligen trodde vi var klara ringde hans lur o vår arbetsledare satte oss i mer arbete. Kunde hon inte sagt det direkt i morse?? Vi fick en miniatyr blåsning av byggledaren. Han visade tydligt och klart sitt missnöje över den rörighet detta företag uppvisar. Inte kul att behöva stå o se dum ut när det är ngn annans fel.
STÅ UT! det är det enda jag tänker, dag ut o dag in. Jag gör vad som helst för att få komma bort från det dära dårhuset! Hade det inte varit så att det där dårhuset just nu är enda sättet att få min hyra betald, hade jag inte satt min fot där igen. Blivit hemma imorron o glömt bort allt vad S---- städ heter...
Nya tider är på ingående... bara att stå ut... lite till =)

Om ngn minut börjar sista avsnitet av ARN och jag ska med en stor kopp Arvika-the hoppa ner i soffan o dra min goa pläd över mig. Danny var så gullig att han gick på långrunda med Maggiluren så det slipper jag ikväll. Skönt!

Take care.....

Jag och Elly.... o lite Annika =o)

Nu vet jag varför jag älskar att gå till kyrkan! Det är den kärleksfulla atmosfären som finns där jag tycker om. Det lugn som vilar i väggarna. All oro och alla problem försvinner när jag äntrar kyrkodörrarna.
Annika var fantastisk! Jag tog med kameran men var så tagen utav all fantastisk musik och den vackra poesi som framfördes att jag helt glömde bort att ta bilder.... Fick Annika att posera lite snyggt efteråt istället =) Tyvärr blev bilden suddig.. Har fortfarande inte förståt mig på kameran jag fick i julas....



Innan jag stack till kyrkan åkte jag förbi Bjuv och hälsade på Elly med familj.
Emelie är en fantastisk människa och jag beundrar hennes styrka.
Fina foton blev tagna där med mig och Elly.


Daniel i bakgrunden gör vad han e bäst på,,,, agera statist i bakgrunden...
Emelie har lärt upp honom bra!


Jag fullständigt älskar deras små lurvbollar! Dom e gaggiga små farbröder de där jyckarna..
Roligare att leka med än min stora Prinsessa =)


Mitt armband va populärt.. det ska börjas tidigt....




En bra och åter känslosam dag närmar sig sitt slut...

SmalMia är på intågande

Ställde mig på mitt Wii och vägde mig nyss... Bara ett sånt dära infall... 4kg minus =o))

Skit glad Mia knallar nu runt på 84an! Plocka ner gamla jeansen från vinden månne???

Det var du och jag mot världen

Det fantastiskt fina försommar vädret håller i sig idag oxå! Underbart! Jag tänkte jag skulle tillbringa denna dagen med att dansa zumba, lägga in rentvätt och sedan vid 17 snåret köra ut till Väluv kyrka. (tror den heter så???)
Min värd, Annika sjunger där ute idag och jag lovade komma ut o höra kyrkokonserten. Länge sedan jag var i en kyrka i annat syfte än begravning så det kan bli spännande och underhållande. Annika är operasångerska och har en pipa likt inget annat!

Tillbringade hela gårkvällen i telefonen. Först med Emelie och pratade lite hudsjukdom, sedan med min Kusin och fortsatte prata hudsjukdom. Så mycket sjuksnack e jag minsann inte van vid. Kanske det som behövs för att känna sig friskare... Jag gör det idag iaf...
Min kusin har jag nyss fått kontakt med och jag slås varje gång jag pratar med henne hur lika vi är till sättet. Vi hade ju kusinträff förra året och det visade sig krylla med släktingar i HBG. Tänk, det kryllar rynt massa "Mior" i denna stan... Be afraid ;)



Idag är åter en memory day. För ett år sedan gjorde jag antagligen det sämsta valet jag gjort på mycket länge. Jag gav ngn mig själv.  Det visade sig vara dumt, med tanke på hur historien yttrade sig sedan. Men då, för exakt ett år sedan var livet underbart och perfekt! Jag trodde på fullaste allvar att jag levde en film, att prinsessan äntligen fick sin prins och tvärtom. Det var precis så som Peter Lemark sjunger,, "Det var du och jag mot världen".






Livet går vidare.........

Mycket nu...

Har inte orkat lägga ner tid på att bassunera ut mitt liv till andra den senaste tiden. Allt händer på samma gång, jag hinner inte själv med att reflektera över alla händelser i mitt liv. Tyvärr är de flesta händelserna negativa. Väntar nu ivrigt på att få se vad alla dessa skitupplevelserna har att komma med i slutändan. De säger ju de, de som vet, att allt skit har ngt positivt med sig. Jaja,,, ska bli kul o se vad som händer i framtiden.

Idag är det tvätt, städ och plugg till Taxikort som gäller. Skulle haft grillfest, men eftersom min väskapslista har blivit utrensad rejält den sista veckan väljer jag att låta hela tillställningen ligga på is.

Vädret är helt underbart och sommaren är bara ett stenkast ifrån oss nu =o) Detta kommer att bli första sommaren på 15 år som jag är singel och fri. Tro mig, jag ska utnyttja friheten till max!

Det är exakt ett år sedan jag gjorde min sista arbetsdag på Yves Rocher idag. Blandade kännslor. Lite saknad finns i själen. Tillbringade dock hela mitt "20-tal" på den Franska fabriken. Man lämnade en del av sig själv när dörren slog igen bakom en sista gången. 3858--- det var jag...

Imorgon är det oxå 1 år sedan jag tappade bort mitt hjärta... det har inte återkommit än...

Mycket händer, så många tankar, så många känslor...

RSS 2.0