Finaste i världen?

Jag träffade världens sötaste barnmorska imorse. Vissa människor är helt enkelt fantastiska och man kan inte låta bli att tycka om dem direkt =)
På vägen upp till hennes mottagning som ligger på andra våningen trodde jag att denna flodhästen höll på att få en hjärtinfarkt! Jamen herregud sicket flås man har nu förtiden... pust... JAG TAR ALDRIG HISSEN! om jag är själv,,oavsett hur ont jag än har i fötterna. Kan jag inte gå, så hasar jag mig uppför. Inte för att jag är rädd utan för jag tycker det är lathet att ta hissen. Jag predrikar alltid detta till alla och även om jag skulle kunna skylla på EB så känns det inte riktigt ok samt att det där med trapporna har blivit en fix ide för mig ;) 
Iaf,,, tbx till tråden....
Kondisen är definitivt inte vad den har varit.... Jag kom in till barnmorskan, flåsande som ett djur och skyllde på min dåliga kondis när hon säger " nejdå, du har ju mer blod att pumpa runt nu när du är två!"
Åååå att jag inte själv kommit på det!! Så dum man är... Det är ju självklart när man hör det... O jag som gått nu ett tag och trott att jag är så anfådd pågrund av alla infektioner jag haft/har...
Jaja,,, man lär sig ngt nytt varje dag =)


Susanne och jag va ute på Barnenshus en snabb sväng i eftermiddags. Hon är mer insatt i bebisgrejer än mig blev jag klok på! Med hennes expertishjälp valde jag ut vilken vagn jag skulle vilja ha, nu är det bara Chris som ska spela efter samma noter som mig,,,,, eller tvärtom kanske,,, det är nog jag som får spela efter hans pipa!, det e ju ändå han som ligger inne med stora börsen, snäll som han är =)



Plankstek med Susanne och hennes gubbe i stan blev det efter vårt korta men givande Välabesök =)

Nu är det snart nyårsafton och jag har idag bestämt mig för att jag ska fira det nya året själv hemma. Jag känner inte alls för att gå på den festen som var planerad. Varför jag känner för att sitta helt själv vet jag faktiskt inte... Jag trivs helt enkelt i mitt eget sällskap nu för tiden. Tycker det är sååå skönt att bara få läsa en bra bok i lugn o ro, mysa med mina djur och bara vara. Har man alltid varit en socialperson med stort umgänge så kanske det blir så här,,, vad vet jag? Jag vet bara att jag trivs förbannat bra med mig själv just nu, trots en kropp som är sårigare än ever och 12 kilos "övervikt". Inte vacker kanske, men vad gör det =) 


Tömde mobilen på bilder,, här är några av dem =)



Min lilla Stina ligger ständigt hos mig.. Får man favorisera sina djur? 



Känner dom på sig kanske att man är på jäsning?

 


Prinsessan Maggan =) Världens finaste jycke och det är en objektiv bedömning ;)



 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Naw sötisdjuren!



Underbart när man trivs i sitt eget sällskap, känner igen mig i det där. Vi ses sen fina du =)

2011-12-31 @ 07:22:39
URL: http://penkan-jennysblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0